Inspirerende concerten
op internationaal niveau

Pioneers in Culture is een internationaal en in Nederland gevestigd impresariaat voor dirigenten, ensembles en symfonieorkesten.

Daarnaast produceert en presenteert Pioneers in Culture concerten voor bedrijven en particulieren, organiseert tournees en ontwerpt eigentijdse concertformats.

Gedreven door passie voor muziek en podiumkunsten, staan wij voor creativiteit, vernieuwing, kwaliteit en verbeelding.

De werkzaamheden van Pioneers in Culture kenmerken zich door professionaliteit, slagvaardigheid en flexibiliteit, gekoppeld aan deskundigheid en een jarenlange (inter)nationale ervaring.

Artiesten

Pioneers in Culture vertegenwoordigt een met zorg geselecteerd aantal internationale musici, dirigenten, artiesten en ensembles.

Diensten

Representatie & Projecten

Vertegenwoordiging van internationale dirigenten, ensembles en symfonieorkesten behoort tot de kernactiviteiten van Pioneers in Culture.

Daarnaast ontwikkelt en produceert Pioneers in Culture muziekprojecten van kamermuzikaal klein tot symfonisch groot en organiseert internationale tournees.

Lees meer

Productie & Presentatie

Pioneers in Culture produceert en presenteert zowel openbare concerten als besloten concerten voor bedrijven en particulieren. Onze producties kenmerken zich door professionaliteit, slagvaardigheid en flexibiliteit, gekoppeld aan deskundigheid en een jarenlange (inter)nationale ervaring.

Pioneers in Culture verzorgt desgewenst de podiumpresentatie van deze producties.

Lees meer

Management a.i. & Advies

Pioneers in Culture heeft een jarenlange ervaring op het gebied van management en advisering in de podiumkunsten, en is in staat om op creatieve wijze de bedrijfsvoering en besturing van culturele instellingen te versterken en hun financiële slagkracht en ondernemerschap te bevorderen.

Lees meer