Classical Music Management     
Solisten

Friedemann Eichhorn
     

Friedemann Eichhorn, viool

 

 

Violist Friedemann Eichhorn behoort tot meest interessante en veelzijdige musici van zijn generatie. Als solist concerteerde hij onder meer met Yehudi Menuhin, Jac van Steen en Stefan Sanderling, als kamermusicus speelde hij samen met onder meer Yuri Bashmet, Gidon Kremer en Boris Pergamenschikow.

 

 

"Wat ik vooral wil is door mijn spel mensen te raken en plezier te geven met mijn muziek!"

Andreas Frölich
     

Andreas Frölich, piano

 

De Duitse pianist Andreas Frölich studeerde bij Vitaly Margulis und Pavel Gililov. Hij won diverse prijzen bij internationale pianoconcoursen waaronder de internationale pianocompetitie "Palmo d'Oro" in Finale Ligure, het internationale pianoconcours in Senigallia Italië en de internationale Musik­wettbewerb in Wenen. Hij is een welbekende en regelmatig terugkerende gast in de grote concertzalen van Europa, Zuid-Amerika, Azië, Zuid-Afrika en Australië.  Hij is een bekende en regelmatig terugkerende gast bij internationale festivals waaronder het Rheingau Musik­festival, Schleswig-Hol­stein Musik­festival, Oster­fest­spiele Salzburg, Mozartfest Würzburg en de Schu­ber­tiade Roskilde.

Ramon Jaffé
     

Cellist Ramon Jaffé werd in 1962 geboren in Riga. In 1971 emigreerde zijn familie naar Israël om zich in 1974 in Duitsland te vestigen. Jaffés leermeesters waren David Geringas, Boris Pergamenschikow, Daniel Shafran en Sandor Végh. Als jonge cellist werd hij onderscheiden tijdens celloconcoursen als het Casals Concours te Boedapest. Hij soleerde bij de grote symfonieorkesten in onder meer Wenen, Londen, Berlijn en Amsterdam. Ramon heeft een grote liefde ontwikkeld voor het spelen van kamermuziek.

Martin Rummel
     

Martin Rummel, cellist

 

Martin Rummel, uitzonderlijk getalenteerd cellist, behoort tot het selecte gezelschap cellisten met een internationale carrière. Zijn leraar was niemand minder dan William Pleeth, de leraar van onder meer de legendarische celliste Jacqueline du Pre.