Classical Music Management     


Tours & Projects

The organisation of orchestral tours & projects is the latest branch that will be added to the services offered by Pioneers in Culture BV.

 

With years of experience in the orchestral world and the various tours which we have organised in the past - Great-Brittain, Spain and the U.S. (including Carnegie Hall) – this represents a natural extension to our activities.

 

We also have contact with a number of foreign orchestras that are interested in touring, especially in the BeNeLux. Pioneers in Culture BV maintains excellent contacts with the major classical stages in the BeNeLux, including stages in Amsterdam (Concertgebouw), Rotterdam (De Doelen), Utrecht (Vredenburg Leidsche Rijn; previously Muziekcenrtum Vredenburg), Groningen (De Oosterpoort), Eindhoven (Frits Philips) and Antwerp (De Singel). • - Eeuwige Jeugd
  company: BNG Bank & BNG Cultuurfonds
  performers:

  Plannen makers Eeuwige Jeugd bekend

   

  Inmiddels zijn twaalf projecten van jonge makers die een plan hebben ingeleverd voor het jubileumproject ‘Eeuwige Jeugd’ van BNG Bank en het BNG Cultuurfonds bekend en voor een deel volop in productie om straks op vijf verschillende data te worden gespeeld/gepresenteerd.

  Inmiddels hebben BNG Bank en BNG Cultuurfonds besloten om het jubileumjaar af te sluiten met een Galaconcertdiner.

   

  Schematisch overzicht, speeldata, speellocaties en projecten

   

   

  Regio

  Speeldatum

  in 2014

  Speellocatie

   

  Collectief van makers

  Kunstdisciplines

  Noord

  7 februari

  Rijtuigmuseum Nienoord Leek

  1.

  Studio Reggie

  Stereopticon

  RHC Groningen

  Beeldende kunst

  Film

  Fotografie

  Muziek

   

   

   

  2.

  Stichting Overmorgenland

  i.s.m. Nhung Dam

  Beeldende kunst

  Theater

  Verhalende kunst

   

   

   

  3.

  Theatergroep NiznO

  DJT De Reus

  Danstheater ZiRR

  Theater

  Dans

  Show

  Oost

  4 april

  Hazemeijer Hengelo

  4.

  Fysiek Theater Gif-T

  Muziektheater De Plaats

  Theater

  Beeldende kunst

  Muziek

   

   

   

  5.

  Kameroperahuis Zwolle

  Muziek

  Theater

  Ontwerp

  Zuid

  16 mei

  ECI Roermond

  6.

  Hoge Fronten

  GOTRA

  Theater

  Dans

   

   

   

  7.

  Nederlandse Dansdagen

  Fashion Clash

  Vooropleiding dans Maastricht

  Dans

  Mode

   

  Midden

  3 oktober

  “De Fabrique “Maarssen

  8.

  DC1 II High

  Vauxlab

  Choreagrafie

  Dans

  Geluidsontwerp

   

   

   

  9.

  Pompei

  Tjebbe Roelofs

  Theater

  Muziek

  Film

   

   

   

  10.

  Gover Meit

  Bos & Lanting

  Theater

  Beeldende kunst

  West

  14 november

  Energiehuis Dordrecht

  11.

  Zonnemaire

  Kaviaar muziekgezelschap

  Verhalende kunst

  Muziek

  Animatie

  Film

   

   

   

  12.

  Korzo

  Samir Calixto

  Kate More

  Dans

  Muziek

  Theater

   

   

  Galaconcertdiner

   

  De viering  van het jubileumjaar 2014 zal op 12 december 2014 worden afgesloten met een groot Galaconcertdiner in de Fokker Terminal in Den Haag. De show zal op velerlei wijze aandacht geven aan de gespeelde producties in het land en afsluiten met een spectaculair optreden door de energieke en verrassende slagwerkgroep Percossa in een bijzondere setting.

   

  Jonge dichters over Eeuwige Jeugd

   

  Uit elke Nederlandse provincie zijn inmiddels drie jonge talentvolle dichters geselecteerd. Alle gedichten zullen worden gepubliceerd in een bijzondere jubileumuitgave en één dichter uit elke provincie zal worden uitgenodigd om zijn of haar gedicht te zeggen tijdens de vijf regionale speeldata. • April 2, 2014 - Newsletter 6 Eeuwige Jeugd
  company:
  performers:

  Nieuwsbrief 6 Jubileumproject ‘Eeuwige Jeugd’ 2014 BNG Bank 100 jaar & BNG Cultuurfonds 50 jaar

  Met een eerste avond op de prachtige erfgoedlocatie van Museum Nienoord in Leek bij Groningen op vrijdag 7 februari jl. is het jubileumproject Eeuwige Jeugd definitief van start gegaan. Daar werd een viertal premières gespeeld uit de drie noordelijke provincies Drenthe, Friesland en Groningen, die speciaal voor Eeuwige Jeugd zijn gemaakt.

  Bijzondere ervaring

  De locatie was door de technici van Hecla opgetuigd tot een ware theaterlocatie, inclusief een ruime publiekstribune, een uitgebreide hoeveelheid techniek op het speelvlak met een uitgekiend lichtplan en geluidsapparatuur gecompleteerd met diverse projectieschermen. De producties waren zeer verschillend. Zo werd de provincie Drenthe vertegenwoordigd met het project Psyche en Eros, waarin de onbedwingbare nieuwsgierigheid van de mens op bloeiende theatrale manier was ingevuld. In de Groningse voorstelling Meisje was werk van de Nederlandse schrijver Nescio de leidende inspiratiebron, waaraan actrice Nhung Dam haar eigen ervaring spiegelde. Grote indruk maakte de korte poëtische film/documentaire Heit van Piter Hettinga, zoon van de onlangs overleden Friese dichter Tsjebbe Hettinga, waarin hij het niemandsland tussen hem en zijn vader verkende. Tot slot werd in Seacrets #1 een visuele muzikale tocht aangegaan door de geschiedenis van een rijke- en bloeiende dorpscultuur, over de mensen en de gevolgen van de krimp in het noordelijkste puntje van Nederland. Drie dichters, uit elk van de drie provincies een, droegen live hun winnende gedicht voor. Bij het weggaan kreeg elke gast de jubileumbundel, waarin de gedichten met het thema Eeuwige Jeugd van de circa 36 dichters zijn opgenomen.
  Samengevat is de eerste Eeuwige Jeugd avond te omschrijven als: verrassend en divers.

  Tweede avond

  Op vrijdag 4 april 2014 worden twee producties uit de provincies Gelderland en Overijssel gespeeld op de bijzondere locatie van industrieel erfgoed Hazemeijer Hengelo:

  Feniks en Co is een co-productie van drie Arnhemse gezelschappen: muziektheater De Plaats, fysiektheater G-ift en beeldend theater Hanneke de Jong & Jonas de Witte. Feniks en co wordt gespeeld met een cast van één acteur, twee zangers, trompettist, slagwerker, kamerkoor en een ensemble van acht dansers. Libretto: Albert Hoex. Compositie: Marielle Woltring. Regie: Lise Lott Kok. Choreografie: Lorenso Borella en Lex Te Dorsthorst. Toneelbeeld en video- ontwerp: Hanneke de Jong & Jonas Witte. Feniks en co maakt op bijzondere wijze het verlangen naar de eeuwige jeugd zichtbaar aan de hand van de zoektocht naar het gebouw dat elke dag opnieuw “nieuw” is. Een gebouw dat vloeibaar is als de tijd zelf. Een zoektocht die, voorlopig, uitkomt bij de Feniks. Als voorbeeld. Die zichzelf herschept.

  De Poolse minnaar, een productie van het Kameroperahuis, vertelt het verhaal van de Nederlandse Katja die halsoverkop naar Polen vertrekt op zoek naar een vermiste vriendin. Samen met Paulina, een Poolse tolk, start zij haar zoektocht. Al snel komen ze uit bij de ex- minnaar van de vermiste vriendin. Vanaf dat moment raakt Katja verstrikt in een wereld waarin niets is zoals het lijkt. En waar ze overgeleverd is aan de nogal eigenzinnige manier van vertalen van haar tolk Paulina. Regisseur Karin Netten neemt het publiek mee in een wereld waarin realisme en vervreemding in elkaar grijpen. Een dynamische en wonderlijke wereld van twee vrouwen met heel verschillende achtergronden die zoeken naar betekenissen en antwoorden op plekken waar deze niet altijd aanwezig zijn. Annemarie Slotboom zit met haar tekst voor De Poolse minnaar dicht op de huid van het publiek. Dit doet zij door het publiek nauw te betrekken bij de situatie en hen mee te nemen in de verschillende visies van de personages.

  De muziek van De Poolse minnaar is door componist Thomas Myrmel speciaal geschreven voor de unieke ruimte van het Hazemeijer Complex. Met een vijfkoppig ensemble, bestaande uit spelers en muzikanten van het Kameroperahuis, wordt de voorstelling een muzikale reis die door het hele fabrieksgebouw weerklinkt.

  Try-out met publiek

  Op donderdagavond 3 april vindt vanaf 19.30 uur een integrale en generale doorloop met publiek plaats, waarvoor nog enkele plaatsen beschikbaar zijn. Indien u hierbij aanwezig wilt zijn, kunt u zich aanmelden via dit aanmeldformulier. Toekenning geschiedt in volgorde van binnenkomst.

  Den Haag, 24 maart 2014

  Met vriendelijke groet,

  Mat Meijs, secretaris BNG Cultuurfonds

  Pieter Prick, projectleider Eeuwige Jeugd

  Deze nieuwsbrief verschijnt elk kwartaal. 
 • company:
  programme:

  Nieuwsbrief no.4  Oktober 2013

   

  Inmiddels zijn twaalf projecten van jonge makers voor het jubileumproject ‘Eeuwige Jeugd’ van BNG Bank en het BNG Cultuurfonds bekend en voor een deel volop in productie om straks op vijf verschillende data te worden gepresenteerd. Ook hebben BNG Bank en BNG Cultuurfonds besloten om het jubileumjaar af te sluiten met een bijzondere Eeuwige Jeugd Slotmanifestatie.

   

  Schematisch overzicht van speeldata, speellocaties en projecten

   

  Regio

  Speeldatum

  in 2014

  Speellocatie

   

  Collectief van makers

  Kunstdisciplines

  Noord

  7 februari

  Rijtuigmuseum Nienoord Leek

  1.

  • Studio Reggie
  • Stereopticon
  • RHC Groningen

  Beeldende kunst

  Film

  Fotografie

  Muziek

   

   

   

  2.

  • Stichting Overmorgenland i.s.m. Nhung Dam

  Beeldende kunst

  Theater

  Verhalende kunst

   

   

   

  3.

  • Theatergroep NiznO
  • DJT De Reus
  • Danstheater ZiRR

  Theater

  Dans

  Show

  Oost

  4 april

  Hazemeijer Hengelo

  4.

  • Fysiek Theater Gif-T
  • Muziektheater De Plaats

  Theater

  Beeldende kunst

  Muziek

   

   

   

  5.

  • Kameroperahuis Zwolle

  Muziek

  Theater

  Ontwerp

  Zuid

  16 mei

  ECI Roermond

  6.

  • Hoge Fronten
  • GOTRA

  Theater

  Dans

   

   

   

  7.

  • Nederlandse Dansdagen
  • Fashion Clash
  • Vooropleiding dans Maastricht

  Dans

  Mode

   

  Midden

  3 oktober

  “De Fabrique” Maarssen

  8.

  • DC1 II High
  • Vauxlab

  Choreagrafie

  Dans

  Geluidsontwerp

   

   

   

  9.

  • Pompei
  • Tjebbe Roelofs

  Theater

  Muziek

  Film

   

   

   

  10.

  • Gover Meit
  • Bos & Lanting

  Theater

  Beeldende kunst

  West

  14 november

  Energiehuis Dordrecht

  11.

  • Zonnemaire
  • Kaviaar muziekgezelschap

  Verhalende kunst

  Muziek

  Animatie

  Film

   

   

   

  12.

  • Korzo
  • Samir Calixto
  • Kate More

  Dans

  Muziek

  Theater

   

   

  Eeuwige Jeugd Slotmanifestatie

  De viering van het jubileumjaar 2014 zal op 12 december 2014 worden afgesloten met een bijzondere slotmanifestatie in de Fokker Terminal in Den Haag. De show zal op velerlei wijze aandacht geven aan de gespeelde producties in het land en afsluiten met een spectaculair optreden door de energieke en verrassende slagwerkgroep Percossa in een bijzondere setting.

   

  Tijdens deze Slotmanifestatie zullen onder meer flashbacks van enkele maakprocessen en markante of opmerkelijke momenten tijdens de premières van producties die de jonge makers hebben gespeeld op de vijf erfgoedlocaties worden getoond. Het is de bedoeling dat de Slotmanifestatie voor de pauze een weergave geeft van het jonge, dynamische en verfrissende karakter van het jubileumproject Eeuwige Jeugd.

   

  In het programma na de pauze staat de jonge maar inmiddels internationaal bekende Haagse slagwerkgroep Percossa centraal. Onder de naam “Percossa goes Symphonic” zullen deze virtuoze slagwerkers samen met een symfonieorkest een wervelende en verrassende show verzorgen waarin spectaculaire slagwerkmomenten afwisselen met indrukwekkende intieme momenten om zo een ode te brengen aan de vitaliteit van de Eeuwige jeugd.

   

   

  Jonge dichters over Eeuwige Jeugd

  Uit elke Nederlandse provincie zijn inmiddels drie jonge talentvolle dichters geselecteerd. Eén dichter uit elke provincie zal worden uitgenodigd om zijn of haar gedicht voor te dragen tijdens een van de vijf regionale speeldata. Alle gedichten zullen worden gepubliceerd in een bijzondere jubileumuitgave en tijdens de Slotmanifestatie zal een van de meest opmerkelijke gedichten over Eeuwige Jeugd door de dichter zelf worden voorgedragen.

   

   

  Meer informatie over het project
  www.pioneersinculture.nl

   

   

  Den Haag, 29 oktober 2013

   

  Met vriendelijke groet,

   

   

  Mat Meijs, secretaris BNG Cultuurfonds
  Pieter Prick, projectleider Eeuwige Jeugd

   

  Deze nieuwsbrief verschijnt elk kwartaal. We houden u graag op de hoogte over de ontwikkelingen van dit bijzondere jubileumproject ‘Eeuwige Jeugd’ van BNG Bank en het BNG Cultuurfonds. Indien u deze mail niet wilt ontvangen, kunt u dit via dit e-mailadres kenbaar maken. • November 2012 - Eeuwige Jeugd
  company: BNG Bank & Cultuurfonds BNG
  programme:

     

   

   

  Criteria

  BNG Bank 100 jaar & BNG Cultuurfonds 50 jaar

  Jubileumproject “Eeuwige Jeugd” 2014

   

  Algemeen

  Op dinsdag 23 december 2014 zal het honderd jaar geleden zijn dat BNG Bank werd opgericht. Eveneens zal het op diezelfde datum vijftig jaar geleden zijn dat BNG Bank het initiatief nam tot oprichting van BNG Cultuurfonds.

  Zowel BNG Bank als BNG Cultuurfonds hebben te kennen gegeven dit jubileum gezamenlijk te willen vieren en Pioneers in Culture de opdracht gegeven om het jubileumproject met de naam “Eeuwige Jeugd” aan te sturen.

  BNG Bank en BNG Cultuurfonds hebben een substantieel bedrag uitgetrokken om Eeuwige Jeugd mogelijk te maken.

   

  Het Plan

  Eeuwige Jeugd  wil talentvolle en bij voorkeur jonge kunstenaars uit verschillende kunstdisciplines laten samenwerken om  zo te komen tot verrassende crossoverproducties die zich afspelen op het snijvlak van deze disciplines.

  Je zou ook kunnen zeggen dat Eeuwige Jeugd gepassioneerde en aanstormende Witte Raven uit verschillende kunstdisciplines wil stimuleren tot bijzondere onderlinge samenwerking.  Met  de term “Witte Raven” worden vooral jonge kunstenaars bedoeld die, hoe jong ook, reeds opvallen door hun zeldzaam en bijzonder talent. Unieke en oorspronkelijke jonge vogels die zich weten te onderscheiden door kwaliteit, het bijzondere, het onbekende, het oorspronkelijke, verrassende. Bovendien kunstenaars die op zijn minst het talent hebben om communicatieve voorstellingen te maken waarvan de bedoelingen en intenties vol bij het publiek binnenkomen.

  De producties die in 2014 gespeeld/gepresenteerd worden voor  gasten  van  BNG Bank  en BNG Cultuurfonds onderscheiden zich door een hoge communicatieve potentie, zullen gasten boeien, fascineren, prikkelen en op zijn minst vermaken.

   

   

   

  Om deze producties te kunnen realiseren zullen samenwerkende partners naast inhoudelijk talent, ook beschikken over voldoende praktische kwaliteiten. Binnen de gestelde termijn wordt een goed inhoudelijk plan uitgewerkt, voorzien van een realistische begroting. En hieruit zal overtuigend blijken dat de samenwerkende partners volop in staat zijn dit plan met verve in de praktijk te kunnen produceren en te spelen/presenteren.

  De ingeleverde plannen worden op de hier beschreven criteria beoordeeld door een deskundige  commissie die onder meer is samengesteld uit deskundige leden van de adviescommissie BNG Cultuurfonds.

  De  partners, waarvan de plannen worden gehonoreerd, krijgen vanuit Eeuwige Jeugd de beschikking over een toereikend budget om hun plan te gaan produceren.

  Bij voorkeur worden de producties later doorgespeeld, waarvoor wel extra budget moet worden gevonden.

   

  Disciplines

  Er kunnen combinaties worden gemaakt van alle denkbare kunstdisciplines, waaronder:

  1. Beeldende Kunst
  2. Muziek
  3. Film / Fotografie / Video
  4. Architectuur
  5. Theater
  6. Literatuur
  7. Dans
  8. Fotografie
  9. Mode

  10.Toegepaste kunst

  11.Poppenspelers

  12.en andere disciplines.

   

  Om deze producties of performances ook werkelijk tijdens een van de afleveringen in 2014 te kunnen presenteren, moet een van de kunstdisciplines van de samenwerkingspartners tot de podiumkunsten behoren.

   

   

   

   

   

   
 • company:
  programme:

  Opzet Eeuwige Jeugd

  Eeuwige Jeugd bestaat uit twaalf producties (die elk een Nederlandse provincie symboliseren) die gepresenteerd of gespeeld gaan worden tijdens een vijftal avondvullende afleveringen.
 Daartoe is Nederland ingedeeld in een vijftal provinciale clusters.
In elk provinciaal cluster wordt één avondvullende aflevering gepresenteerd/gespeeld. Afhankelijk van het cluster bestaat de aflevering uit twee of drie producties.

  De afleveringen worden volgens onderstaand schema op vijf verschillende data in 2014 gespeeld voor zo’n 300 gasten van BNG Bank en BNG Cultuurfonds.

   

  Cluster

  Provincies

  dag

  Datum

  Aantal producties

  1.

  Drenthe, Friesland, Groningen

  Vrijdag

  7 februari

  Drie

  2.

  Gelderland, Overijssel

  Vrijdag

  4 april

  Twee

  3.

  Limburg, Noord-Brabant

  Vrijdag

  16 mei

  Twee

  4.

  Flevoland, Noord-Holland, Utrecht

  Vrijdag

  3 oktober

  Drie

  5.

  Zeeland, Zuid-Holland

  vrijdag

  14 november

  Twee

   

   

  Rol Nederlandse provincies

  De Nederlandse provincies spelen een belangrijke rol in het project Eeuwige Jeugd als het gaat om:

  • adviseren (collectieven van) kunstenaars
  • keuze speellocatie; in elk provincial cluster één
  • rol bij mogelijk doorspelen van de voorstellingen na de première in betrokken provincies

   

   

   

   

   

   

   

  Locaties Cultureel Erfgoed

  In elk provinciaal cluster wordt aan de hand van opgestelde criteria één erfgoedlocatie vastgelegd. Zodra deze locatie bekend is, worden de (collectieven van) kunstenaars uit betrokken cluster hiervan op de hoogte gesteld.

  De producties zullen eerder het karakter hebben van theater op locatie, dan locatietheater. Zo zal elke locatie facilitair voorzien zijn/worden van standaard inrichting, zoals: podium, licht, geluid en projectiescherm.

   

  Indienen plannen en selectieprocedure

  1. 1.    Samenwerkende partners dienen een plan in dat bestaat uit een in te vullen aanmeldingsformulier, een inhoudelijke beschrijving van het plan in ca. 750 woorden en een realistische begroting incluis BTW.
  2. 2.    Het plan moet vóór de uiterste inleverdatum (zie overzicht) gestuurd worden naar office@pioneersinculture.nl onder vermelding van “Productieplan Eeuwige Jeugd” en de naam van het provincial cluster waartoe de partners behoren.
  3. 3.    Kort na de datum van eindbeoordeling zal schriftelijk kenbaar worden gemaakt of de productie wel of niet zal worden gehonoreerd.
  4. 4.    De productie kan pas worden gestart nadat een samenwerkingscontract is getekend, waarin  de inhoudelijke, productionele en financiële voorwaarden zijn opgenomen.

   

  Dit leidt tot onderstaand overzicht:

   

  Cluster

  Provincies

  Uiterste inleverdatum

  Eindbeoordeling

  Datum aflevering

  Max. lengte productie

  1.

  Dr, Fr, Gr

  01.02.2013

  01.05.2013

  07.02.2014

  30 minuten

  2.

  Gld, Ov

  01.03.2013

  01.05.2013

  04.04.2014

  40 minuten

  3.

  Lim, NB

  01.04.2013

  01.05.2013

  16.05.2014

  40 minuten

  4.

  Fle, NH, Utr

  01.05.2013

  01.11.2013

  03.10.2014

  30 minuten

  5.

  Zl, ZH

  01.06.2013

  01.11.2013

  14.11.2014

  40 minuten

   

   

   

   

  Financiële condities twaalf producties:

  • BNG Bank en BNG Cultuurfonds hebben voor de realisatie van Eeuwige Jeugd een substantieel budget beschikbaar gesteld.
  • Let op: dit budget is incluis BTW!
  • De afzonderlijke budgetten voor de producties worden niet belast met huur voor de speellocatie of kosten voor een facilitaire standaard inrichting van de speellocatie, zoals: podium, licht, geluid en projectiescherm.
  • Specifieke wensen waarin de inrichting van de speellocatie standaard niet voorziet, worden per geval 
bekeken, maar vallen in beginsel onder de budgetverantwoordelijkheid van de samenwerkende (collectieven van) kunstenaars .


   

  Tot slot:

  Over de selectie van de ingediende plannen kan niet worden gecorrespondeerd

   

  Mat Meijs, secretaris BNG Cultuurfonds

  Pieter Prick, projectleider Eeuwige Jeugd
 • company:
  programme:

  Aanvraagformulier

  Datum ontvangst projectplan

   

  Registratienummer

   

  Opmerking

   

  (in te vullen door Projectleiding Eeuwige Jeugd)

   

  1. 1.     Het project behoort tot het provinciale cluster:

   

  Drenthe

  Friesland

  Groningen

   

   

  Gelderland

  Overijssel

   

  Limburg

  Noord-Brabant

   

  Flevoland

  Utrecht

  Noord-Holland

   

  Zeeland

  Zuid-Holland

  (juiste provinciale cluster omcirkelen)

   

  1. 2.     Gegevens samenwerkende makers en/of gezelschappen

   

  Partner 1

  Partner 2

  Partner 3

  Naam organisatie

   

   

   

  Naam zakelijk leider

   

   

   

  Naam artistiek leider

   

   

   

  Telefoon

   

   

   

  Mobiel

   

   

   

  E-mailadres

   

   

   

  Website

   

   

   

  Adres

   

   

   

  Postcode

   

   

   

  Plaats

   

   

   

  Kunstdiscipline

   

   

   

   

  1. 3.     Contactgegevens artistiek leider/aanspreekpunt voor deze productie

  Naam

   

  Telefoon

   

  Mobiel

   

  E-mailadres

   

  Adres

   

  Postcode

   

  Plaats

   

  Website

   

   

  1. 4.     Contactgegevens financieel/zakelijk leider/aanspreekpunt voor deze productie

  Naam

   

  Telefoon

   

  Mobiel

   

  E-mailadres

   

  Adres

   

  Postcode

   

  Plaats

   

  Bank-/gironummer project

   

   

  1. 5.     Inhoudelijke gegevens Project

   

  Wat is de naam van uw productie?

   

   

  Wat is de duur van uw productie uitgedrukt in minuten?

   

  Bent u bereid tot doorspelen van het project voor een breder publiek na de premièrevoorstelling

  Ja / nee

  Heeft u al eerder met elkaar samengewerkt?

  Ja / nee

  Zo ja, hoe vaak en in welke producties?

   

   

   

   

   

  Welke artistieke meerwaarde hoopt u met elkaar te realiseren?

   

   

   

   

   

   

   

  Hoe past dit project in uw artistieke ontwikkeling als maker en/of gezelschap?

   

   

   

   

   

   

   

  (inhoudelijk moet het plan worden toegelicht in een aparte bijlage van maximaal 750 woorden; zie ook onder punt 10 “Wat meesturen?”.)

   

  1. 6.    Financiële gegevens project

  Hoeveel bedragen de totale kosten van het project, zowel exclusief als inclusief btw?

  Exclusief: €

  Inclusief: €

   

  (zakelijk moet het plan worden toegelicht in een apart bijgevoegde begroting/dekkingsplan; zie ook onder punt 10 “Wat meesturen?”.))

   

  1. 7.    Ontvangt uw organisatie (overheid)subsidie

   

  Partner 1

  Partner 2

  Partner 3

  Ja, structureel

   

   

   

  Ja, maar niet structureel

   

   

   

  Sinds kort niet meer

   

   

   

  Nee

   

   

   

  (kruis aan wat van toepassing is)

   

   

   

   

   

  1. 8.    Technische gegevens project[1]

  Omschrijf in het kort de technische

  structuur van uw project

   

   

   

   

   

   

   

   

  Heeft u specifieke eisen op het gebied van licht?

   

   

   

   

  Heeft u specifieke eisen voor geluid?

   

   

   

   

   

  Maakt u gebruik van een podium?

   

   

   

   

   

  Maakt u gebruik van een projectiescherm?

   

   

   

   

   

  Maakt u gebruik van andere technische

  faciliteiten?

   

   

   

   

   

   

  • Houdt er rekening mee dat de voorstelling vooral het karakter heeft van theater op locatie die gespeeld/gepresenteerd wordt in een vaste opstelling voor gasten van BNG Bank en Cultuurfonds BNG

   

  1. 9.    Algemeen

  Hoe werd u op het jubileumproject Eeuwige Jeugd geattendeerd?

   

   

   

   

   

   

   

  10.Wat meesturen?

  Los van dit "Aanvraagformulier Jubileumproject Eeuwige Jeugd” moet u bij de indiening van het plan meesturen:

   

  ‚         een gespecificeerde en realistische kostenbegroting van uw project waarin ook opgenomen een apart dekkingsplan voor eventueel doorspelen van de productie.

  ‚         een inhoudelijke beschrijving van uw project van maximaal 750 woorden.

  ‚         een technische beschrijving van uw project.

  ‚         Cv’s van de betrokken makers/gezelschappen

   

   

  11.Tot slot

  Na indienen van het projectvoorstel Eeuwige Jeugd, krijgt uw projectleider een e-mail ter bevestiging dat het plan is ingediend en voldoet aan de gestelde criteria beschreven in het document “Criteria Eeuwige Jeugd”.

  Indien uw verzoek voldoet aan onze voorwaarden, wordt deze in behandeling genomen.

  Doorspelen van uw productie heeft met het oog op publieksbereik en –betrokkenheid duidelijke voorkeur van BNG Bank en BNG Cultuurfonds.

  BNG Bank en BNG Cultuurfonds zullen zich mede inspannen om dekking voor het doorspelen van de productie te vinden.

   

  12.Ondertekening

   

   

  Partner 1

  Partner 2

  Partner 3

  Plaats

   

   

   

   

  Naam

   

   

   

   

  Functie

   

   

   

   

  Datum

   

   

   

   

  Handtekening

   

   

   

   

   

   

   

  (Dit aanvraagformulier dient door een rechtsgeldige vertegenwoordiger van alle samenwerkende (collectieven van) kunstenaars te worden ondertekend.)

   

  Het ingevulde aanvraagformulier met bijlagen moet worden gestuurd naar het

  e-mailadres van Pioneers in Culture: office@pioneersinculture.nl

  onder vermelding van: Eeuwige Jeugd en de naam van de provincie waarbij het plan hoort.

   

   

  Mat Meijs, secretaris BNG Cultuurfonds

  Pieter Prick, projectleider Eeuwige Jeugd

     [1] de locaties worden op korte termijn worden vastgelegd. Daarna zullen de technische faciliteiten, waarin standaard wordt voorzien, bekend worden gemaakt.